1 An De Blogging

Bună, dragii mei iubitori de lectură! Am apărut și eu pe aici doar pentru a sărbători cu voi primul meu an de blogger de carte în această comunitate uimitoare, surprinzător de prietenoasă și pozitivă!

Nu fac nicio recenzie astăzi și nici nu vă spun vreo poveste, însă vă ofer câteva vești bune și vibe-uri pozitive. Cu toate acestea, pentru a păstra puțin suspansul, voi începe cu vibe-urile pozitive și voi lăsa aici câteva lucruri emoționale, penteu că pur și simplu am nevoie.

Acesta a fost cel mai bun an din viața mea de până acum, chiar și considerând întreaga situație pandemică. Și în loc să mă plâng de lucrurile negative cu care pandemia ne-a hrănit pe toți, am decis să vă spun de ce cred că anul acesta a fost cel mai bun până în acest moment. Iată o mică listă:

  • M-am ales cu acest “job”. Nu cred că am muncit vreodată mai mult pentru ceva care nu mi-a adus bani imediat. Cu excepția acestui blog. Știam de la bun început că nu mă va aduce la sute de mii de dolari într-un an. Sau doi. Sau trei. Sau poate chiar zece. Deoarece majoritatea oamenilor sunt mult prea ocupați să-și trăiască viața monotonă, să meargă la locul lor de muncă monoton, să-și petreacă timpul liber în cele mai plictisitoare și monotone moduri posibile (cum ar fi scroll-ul infinit pe rețelele de socializare, vizionarea videoclipurilor inutile pe YouTube, vizionarea emisiunilor TV inutile care nu ajutăcu nimic, decât să mănânce timpul aiurea), pentru a acorda atenție la – ceea ce ei numesc – „pierzători” ca mine, care își petrec timpul liber citind, scriind și împărtășind aceste lucruri lumii, chiar dacă lumea nu este deloc interesată. Dar mi-am luat acest angajament oricum, pentru că nici nu aveam nimic mai bun de făcut cu timpul meu liber. Și chiar și după ce mi-am dat seama că până la urmă, am ceva mai bun de făcut cu timpul meu, nu am renunțat la acest “copilaș”. Pentru că, în acel moment, cândam observat că deja am pus bazele unei mici comunități, mi-am dat seama că oamenii sunt de fapt interesați de ceea ce am de spus. Așa că am crezut că nu am motive să mă opresc. Acesta este motivul pentru care am început să-mi eliberez programul doar pentru a-mi face timp și a scrie în mod constant aici. Și, deși nici măcar nu m-am apropiat de o sută de dolari, tot nu renunț la asta. Pentru că am ajuns la un punct în care banii nu mă mai motivează (cel puțin când vorbesc despre blogul meu) și o fac numai din pură pasiune.
  • M-am dezvoltat și perfecționat în toate modurile posibile. Vechea Patry nici măcar nu ar fi fost aici acum, pentru că ar fi fost undeva „trăindu-și viața la maxim”, blocată în dramele dragostei adolescentine, plângând după vreun tip mediocru – de care era îndrăgostită pentru perioade de timp variind de la 10-15 minute la 3 ani – și având nevoie de un terapeut după ultimul ei eșec la acest capitol. Pentru că simțea că are nevoie ca altcineva să o facă fericită. Și asta este cea mai mare diferență. Noua eu a ajuns să-și dea seama (în sfârșit) că eu sunt singura care măpoate face fericită. Fericirea mea depinde doar de mine și de nimeni altcineva. Și această mică realizare a condus la următorul pas necesar: construirea încrederii mele în… mine. Mai înainte eram atât de nesigură pe mine. Mereu simțeam că ceva nu e în regulă cu felul în care arătam, mă îmbrăcam, mă comportam sau vorbeam. Dar singurul lucru greșit la asta erau toți cei care mă judecau pentru aceste lucruri. După ce am fost lovită de cât de triste și de plictisitoare erau viețile lor, am înțeles că simt și ei nevoia să vorbească despre lucruri ceva mai “picante”, precum persoana mea. 🙂 Și atunci am început “să strălucesc” doar pentru a le oferi lor un spectacol bun. :)) De asemenea, mi-am dezvoltat inteligența, cunoștințele generale, am acumulat noi abilități, am început să studiez mai mult și am început să mă concentrez mai mult pe mine. Pentru că știam că o merit și dacă nu mi-o ofer eu, atunci nimeni nu o va face vreodată. Vă sfătuiesc să gândiți la fel. :)) În plus, am început să fiu foarte interesată de modalitățile de creștere a productivității, învățarea eficientă și gestionarea timpului. Vechea eu ar fi stat pe Instagram ore în șir. Noul eu nu-și mai permite acest „lux”, deoarece fiecare minut din viața mea este acum programat. Bine, fiecare minut, cu excepția weekend-urilor și a petrecerilor / excursiilor. 🙂 În weekend, sunt un copil „normal”, mă culc la 2-3 dimineața în loc de 21:30-22:00 pm, mă trezesc la 10 dimineața în loc de 4:30-5:00 dimineața (așa cum fac de obicei) și bag la greu seriale sau filme thriller/horror deștepte, sau citesc sau pur și simplu mă bucur de noapte și de liniște.
  • Am reușit să termin romanul la care lucram și urmează să-l public foarte curând. Ah, da, nenorocita de carantină, când cu toții se plictiseau, iar prin urmare își făceau conturi pe Tik-Tok, sperând că le va fi mai ușor să facă față izolării. Cu toate acestea, mie mi s-a părut ușor să fac față de la bun început. Lucrul amuzant este că sunt o persoană cu adevărat extrovertită. Dar am descoperit că mă pot bucura de propria mea prezență mai mult decât de cea a anumitor persoane. Așa că am profitat de carantină și am reușit să-mi scriu romanul, am prins din urmă lucruri pe care le-am ratat la școală, m-am înscris la o mulțime de webinare pe tema dezvoltării personale și a scrisului, chiar am și oferit un mic curs de scriere creativă, în care am vorbit despre ceea ce am învățat de la „Băieții mari” din literatura de azi. A fost foarte distractiv pentru mine și chiar n-am reușit să văd cum te poți plictisi în halul în care să îți petreci jumătate din zi pe Tik-Tok, când poți petrece timp cu tine însuți și să înveți cum să fii fericit în propria ta companie.
  • Am citit mai multe cărți decât aș fi citit într-un an normal. 35 de cărți în timpul carantinei și alte 23 după ea. Un record personal :))

Și, înainte să termin, trebuie să spun ceva despre vestile bune, nu? 🙂 Ei bine, este vorba despre romanul meu. Va fi lansat în mai puțin de 2 săptămâni și sunt extreeeem de fericită și abia aștept până va fi OUUUUTTTT !!! YEEE-HAAAW =)))

LOL (Lots Of Love), ♡Patry

Published by patryswritings

I am a reader, a writer and a dreamer. I like to believe that I am really good at the first and last thing. However, I don't think that I am the best person to say how good I am at writing. Which is why I'm looking everywhere for feedback. :)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: